Hello Wood 2017 – Mád, Percze-tető kilátó

  • Nincs hozzászólás

Tíz egyetem hallgatói vettek részt 2017 nyarán a Hello Wood nemzetközi építőfesztiválon, mely idén a Tokaji borvidékre tette át székhelyét Csopakról. 

mad_kilato_percze_hello_wood_01

Klikk a képen a panorámafotó megnyitásához!

Az ország összes felsőoktatási építész képzéséről és a Magyar Képzőművészeti Egyetemről 150 diák és építész készített el 11 projektet a régió 7 településén – Abaújszántón, Golopon, Mezőzomborban, Monokon, Tállyán, Tokajban és persze Mádon. 

A mádi installáció neve: IMÁDLAK, egy fából készült kilátó, melyet a Pécsi Tudományegyetem csapata készített el a falu felett magasodó Percze-tetőre.

mad_kilato_percze_hello_wood_02

Klikk a képen a panorámafotó megnyitásához!

“A Hello Wood egy építészeket, designereket és képzőművészeket megszólító nemzetközi alkotótábor, közösség. Az itt létrehozott alkotások kísérletek formai és szellemi tekintetben egyaránt.  A hatalmas és látványos installációk mellett a táborban a közösen alkotás, a csapatmunka és a létrehozás közben a tanulás élményét is megtapasztalhatják a résztvevők. A Hello Wood tudományos és művészeti területeket integrál, közösséget épít és tehetséget kutat. Nem csak országhatárokat átívelve hoz össze diákokat és oktatókat, de a laikus nézőt is összeköti az alkotó tervezőkkel.” – szól a csapat ars poetica-ja. 


Cimkék: , , , , , , ,

Szóljon hozzá

*Leggyakoribb kategóriák

Legutóbbi hozzászólások